Условия за използване

Условия за използване на TARNOVO.INFO

Това е споразумение за използване, което регламентира използването на този уеб сайт.

Основна секция – моля имайте в предвид, че тази секция е предназначена за ваше удобство.

1. Моля отделете време, да прочетете тези условия за използване на този уеб сайт. За нас е важно да разберете нашето договорно споразумение за използване на този уеб сайт. Няма да позволим, нито една услуга предлагана в TARNOVO.INFO да бъде закупена, ако не потвърдите, че сте прочели тези условия.

2. Никаква част от съдържанието на TARNOVO.INFO не може да бъде използвана без изричното писмено съгласие на издателя. Всички права запазени. TARNOVO.INFO не носи отговорност за оформлението, съдържанието и посланието на рекламите, нито за промените, настъпили в програмите.

3. С използването на сайта вие се съгласявате да не изменяте, разпространявате, публикувате, лицензирате, продавате или препродавате каквато и да била информация, продукт или услуга, произлезли от този уеб-сайт без писменото съгласие на TARNOVO.INFO.

4. Копирате информация от този уеб-сайт използвайки автоматична или ръчна обработка за каквито и да било цели без писменото съгласие на TARNOVO.INFO
използвате средства за ограничаване или предотвратяване достъпа до този уеб-сайт.

5. ОСВОБОЖДАВАНЕ ОТ ОТГОВОРНОСТ

Информацията, продуктите и услугите предоставени в този уеб-сайт, може да съдържат неточности или печатни грешки.
TARNOVO.INFO не гарантира и се освобождава от отговорност от неточностите по отношение на информацията на описанието на курорта, хотела, самолета, круиза, автобуса или други пътнически продукти, показани на този уеб-сайт (включително- снимки, описание и др.).

Информацията тук се обновява всекидневно от екипа на TARNOVO.INFO, като подобрения или промени в информацията могат да се правят само от екипа на сайта по всяко време.
Всяка информация, продукт и услуга се предлага „както я виждате“, без да се поема каквато и да било отговорност.

TARNOVO.INFO в никакъв случай не отговаря за каквито и да било директни, наказателни, случайни, специални или вторични вреди свързани с употребата на този уеб-сайт.
Поради това, че някои страни или юрисдикции не позволяват освобождаването от ограничението на отговорност за вторични или случайни вреди, написаното по- горе може да не се отнася за Вас.

6. ВРЪЗКИ СЪС САЙТОВЕ НА ТРЕТИ СТРАНИ

Този сайт може да съдържа линкове към други интернет сайтове които са собственост и се поддържат от трета страна.
TARNOVO.INFO не носи отговорност за съдържанието разпространено чрез който и да е подобен сайт.